Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
03.06.2022, 12:48

Sani Gourmet 2022: Υψηλό επίπεδο γεύσης & δημιουργικότητα από 9 Έλληνες Artisan

Sani Gourmet 2022: Υψηλό επίπεδο γεύσης & δημιουργικότητα από 9 Έλληνες Artisan

Ο επιτυχημένος θεσμός υψηλής γαστρονομίας Sani Gourmet, επέστρεψε ύστερα από δύο χρόνια αναμονής, στο Sani Resort. Από τις 20 μέχρι και 24 Μαΐου, εκπρόσωποι από τον χώρο των Media και επισκέπτες από όλο τον κόσμο έδωσαν το παρόν για να γιορτάσουν την 15η επέτειο του, και να ζήσουν μια συναρπαστική γαστρονομική εμπειρία γεμάτη αρώματα και γεύσεις.

Culinary Artisans το φετινό θέμα

Με θέμα “Culinary Artisans”, εννέα χαρισματικοί Έλληνες σεφ και πρεσβευτές της σύγχρονης ελληνικής γαστρονομικής σκηνής συναντήθηκαν στον εμβληματικό χώρο του Sani Resort για να ξεδιπλώσουν τη δεξιοτεχνία και το ταλέντο τους, προσφέροντας αξέχαστες γευστικές εμπειρίες και αυθεντικές στιγμές απόλαυσης. Αποκλειστικά για πέντε ημέρες, οι σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου, Άνταμ Κοντοβάς, Γκίκας Ξενάκης, Βασίλης Μουρατίδης, Δημήτρης Παμπόρης, Θάνος Φέσκος και Γιώργος Παπαζαχαρίας, Μανώλης Παπουτσάκης, Αλέξανδρος Τσιοτίνης, φιλοξενήθηκαν στα πολυβραβευμένα εστιατόρια του Sani Resort, Water, Fresco, Tomata και Asian, για να δημιουργήσουν Degustation Menus με έμπνευση από́ τα αγαπημένα τους signature πιάτα και τις προσωπικές τους γαστρονομικές καταβολές, άρτια συνδυασμένες με ελληνικές και διεθνείς ετικέτες κρασιών.